|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
maszyna SINGER |
Autor |
Wiadomość |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 19:14
|
|
|
Hagedorn napisał/a: | ale TKS tak! i chętnie takowego przyjmę! |
A Marta wie o Twoich planach? Beata by mnie przez balkon wyrzuciła z takim sprzętem |
Ostatnio zmieniony przez konto_usunięte Pią 13 Lip, 2007 19:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hagedorn
Administrator

|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 19:20
|
|
|
Azaziz napisał/a: | A Marta wie o Twoich planach? |
Marta marzy o przejażdżce TKS-em, ale póki co męczy się z maszyną do szycia (żeby nie było, że OT), ech los... |
|
 |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 20:13
|
|
|
Hagedorn napisał/a: | e póki co męczy się z maszyną do szycia |
Wracając do tematu, moja babcia ma chyba gdzieś taki krap - muszę do niej pojechać, chyba jeszcze nie złomowała swojego Singera |
|
|
|
 |
Steinbrecht

|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008 16:11
|
|
|
No właśnie takie pytanie : czy nikt nie chce sie pozbyć takiego stolika od maszyny Singer? |
_________________ Pozdrawiam!
 |
|
|
|
 |
fritzek
Frysia z Warzywodu

Pomogła: 3 razy
|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008 00:36
|
|
|
Steinbrecht napisał/a: | No właśnie takie pytanie : czy nikt nie chce sie pozbyć takiego stolika od maszyny Singer? |
Tego kwiatu to pół światu. Poszperaj na Allegro. Chyba, że chcesz podstawę już po renowacji, bo nie masz czasu i ochoty się w to bawić, to już ciut większy wydatek. Ale jakby co, to ja służę poradą:) |
_________________ www.wolneforumgdansk.pl
Frysia - poszukiwacz bursztynowej komnaty
 |
|
|
|
 |
Steinbrecht

|
Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008 15:23
|
|
|
Właśnie tak w miarę swoich możliwości przeglądam allegro ale nic nie mogę znaleźć z bliższych okolic Malborka... Bo transport własnym środkiem nie wchodzi w grę a i wysyłka pocztowa troche kosztuje. Więc szukam tu pod ręką, na początku. A jeśli chodzi o jej stan to po renowacji nie musi być a i blat też mi nie potrzebny
Jeśli ktoś by coś wiedział będę wdzięczny! |
_________________ Pozdrawiam!
 |
|
|
|
 |
Bartosz
Mistrz

|
Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 17:31
|
|
|
Wstawiam tutaj żeby nie robić nowego wątku.
Mój nowy nabytek, już drugi stolik uratowany przed wyrzuceniem na śmietnik.
Nie wiem z jakiej firmy, SINGER odpada.
Zdjęcia robione na szybkiego wiec sorry za jakość.
IMG_0297.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 141 raz(y) 60,33 KB |
IMG_0298.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 139 raz(y) 85,03 KB |
IMG_0304.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 147 raz(y) 91,68 KB |
|
_________________ www.sklejmy.com
Zapraszam na mojego photobloga:
www.flickr.com/photos/bartoszmalbork/ |
|
|
|
 |
Kumak56

|
Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 22:08
|
|
|
Bartosz napisał/a: | Nie wiem z jakiej firmy |
Wygląda mi na rodzimą produkcję. Moim zdaniem jest to jeden z pierwszych modeli łucznika. Wskazuje na to odlew koła napędowego - niezmienny przez wiele lat. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |