|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Bema |
Autor |
Wiadomość |
StormChaser
Administrator Łowca...

|
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 12:23 Bema
|
|
|
Budynek jeszcze niedawno adresowany na Nowowiejskiego,obecnie Bema 13.
20091127_085451.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 165 raz(y) 218,18 KB |
|
_________________ "Cmentarze można zburzyć, pamięci zniszczyć nie sposób”
 |
|
|
|
 |
ORZ-1

|
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 21:48
|
|
|
Cóż, mogę tylko dodać, ze . . .. wisi na nim na elewacji stara oprawa oświetleniowa typu "łyżka" czyli ORZ-7 lub ORZ-6
Ktoś wie, czy aby świeci? |
_________________ Pozdrawiam
Staszek |
|
|
|
 |
Aleksandra
|
Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 08:02
|
|
|
Witam!
Rozpocznę od tego, iż podany adres jest niepoprawny. Wiinno być ul. Gen. Józefa Bema 13. A jeśli chodzi o lampę, to jest ona sprawna technicznie, jednakże jest odłączona od źródła energi. |
|
|
|
 |
StormChaser
Administrator Łowca...

|
Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 22:07
|
|
|
Aleksandra napisał/a: | Wiinno być ul. Gen. Józefa Bema 13. | dziękuję poprawiłem oczywistą pomyłkę |
_________________ "Cmentarze można zburzyć, pamięci zniszczyć nie sposób”
 |
|
|
|
 |
JacekB
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 09:00
|
|
|
Przede wszystkim trzeba zauważyć, że nie jest to byle jaki budynek, lecz dawna siedziba sławnego Przedszkola Wojskowego Nr 9, którego mam zaszczyt być absolwentem.
Obecnie również przedszkole, którym zawiaduje moja sympatyczna szkolna koleżanka, prywatnie żona mojego sympatycznego szkolnego kolegi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |