![Marienburg.pl Strona Główna](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Zima 2023 |
Autor |
Wiadomość |
JacekB
|
Wysłany: Czw 20 Kwi, 2023 21:46 Zima 2023
|
|
|
Mało mieliśmy w tym roku prawdziwej zimy w Malborku, ale kilka momentów udało mi się uchwycić podczas jednego weekendowego spaceru. Zdjęcia zrobione tak, jak robiło się dawniej: na czarno-biało i jednym starym (naprawdę bardzo starym ) obiektywem 50 mm. Miejsca doskonale wszystkim znane. Moja pierwsza po wielu latach zima w zasadzie w całości spędzona w Malborku, więc nie miałem powodu silić się na oryginalność. W jakimś sensie wszystko tutaj odkrywam na nowo.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
c.d.n. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
JacekB
|
Wysłany: Czw 20 Kwi, 2023 22:36
|
|
|
Ciąg dalszy tego samego niedzielnego spaceru.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
![](https://imagizer.imageshack.com/v2/800x600q70/923/L9Jccz.jpg) |
|
|
|
seiko
![](images/avatars/gallery/fantasy/07fantasy082.jpg)
|
Wysłany: Pon 29 Kwi, 2024 20:02
|
|
|
Panie JacekB jak to robisz,że fotki Twoje zamieszczone są duże a jak się kliknie są jeszcze większe. |
_________________ SEIKO |
|
|
|
JacekB
|
Wysłany: Nie 06 Paź, 2024 21:28
|
|
|
One są w oryginale duże. W obróbce je stosownie zmniejszam, wrzucam na imageshacka i zalinkowuję na forum. Nawet w takiej zmniejszonej postaci nadal są duże, gdy się ogląda na ekranie komputera. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
![](http://www.marienburg.pl/bannery/baners.jpg) |