|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Witam serdecznie |
Autor |
Wiadomość |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 21:35 Witam serdecznie
|
|
|
Witam serdecznie
Mój nick Azaziz - jestem z Malborka i postanowiłem stworzyć pierwsze poważne forum o mieście Malbork i ludziach w nim mieszkających
|
|
|
|
 |
malgos
Znawca Depresję leczę wsią...
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 23:44
|
|
|
Zaś mój nick to malgos - jestem z Kwidzyna i od roku z przyjaciółmi prowadzimy forum kwidzyńskie co nie znaczy że nie będę duchowo wspierać malborskiego |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 23:46
|
|
|
malgos napisał/a: | forum kwidzyńskie |
to dobre miejsce :) oj dobre |
|
|
|
 |
Adam OK [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 18:57
|
|
|
Hej jestem Adam Z Azą znamy się z innego forum Postaram sie tu często wpadać, choc ja jestem z okolic Wawy, a nie Malborka |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 18:59
|
|
|
Adam OK napisał/a: | Z Azą znamy się z innego forum |
www.przygodowki.pl |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 11:47
|
|
|
Witajcie jestem czasnasen1. Pochodzę ze śląska. Moje wakacyjne plany: Mysia wieża w Kruszwicy, Kwidzyn, Sztum, Malbork i Gdańsk, gdzie zakończę swoją „wycieczkę”. |
|
|
|
 |
Jaśmin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 13:36
|
|
|
Witam serdecznie, jestem z Pomorza Zachodniego i z częścią z was znam się z innego forum. Przywiodła mnie tutaj "osobowość" Azy |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 18:25
|
|
|
Orchidea napisał/a: | jestem z Pomorza Zachodniego |
a tam grasuję gość z pistoletem i celownikiem optycznym |
|
|
|
 |
edek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 17:13 Witam użytkowników forum - Edek
|
|
|
Jestem mieszkańcem Malborka od 40-stu lat, a internauta od 3 miesiecy i bardzo się cieszę z powstania malborskiego forum. Obiecuję często tu zaglądać. |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 17:33
|
|
|
Witaj Edek |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |