|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Wycieczka rowerowa 30 sierpnia 2008 |
Autor |
Wiadomość |
kolekcjoner
Mistrz

|
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 11:59 Wycieczka rowerowa 30 sierpnia 2008
|
|
|
Najbliższa wycieczka organizowana przeze mnie odbędzie się 23 sierpnia. Jej trasa:
Malbork - Gronowo Elbl (PKP) - dookoła Drużna - Przezmark k/Elbląga - Elbląg - Malbork (PKP).
Wyjazd z Malborka 7.55, powrót - jak dotrzemy do Elbląga. Długość trasy około 55 - 60 km. Mapę i dokładną długość zamieszczę po niedzieli. |
_________________ Witam Malborżanki i Malborżan!
 |
Ostatnio zmieniony przez StormChaser Wto 26 Sie, 2008 21:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sybiseck

|
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 13:25
|
|
|
Jak wcześniej pisałem jadę i zachęcam innych. Pogoda na sobotę ma byś wymarzona tj. ciepło i bez opadów. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Myotis23

|
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:29
|
|
|
Bardzo chętnie się dołączę jeżeli będę w okolicy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie zmiany terminu na niedzielę. W końcu tematyka przyrodnicza, słusznie ojcze kolekcjonerze - przeloty już się zaczęły! |
|
|
|
 |
kolekcjoner
Mistrz

|
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 22:28
|
|
|
Taki schematyczny planik ...
trasa wycieczki 2008-08-23.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 13100 raz(y) 105,54 KB |
|
 |
|
|
|
 |
francula
Mr Bimler

|
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 05:35
|
|
|
W czerwcu odcinek szlaku rowerowego nad jeziorem Drużno Tropy - Węgle Żukowo był nieprzejezdny (chaszcze na wysokość człowieka). |
|
|
|
 |
Rycho

|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 18:36
|
|
|
W sobotę w Malborku rozpoczynają się dni powiatu .....??????? |
_________________ Rycho |
|
|
|
 |
francula
Mr Bimler

|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 18:37
|
|
|
Wycieczka nie dla rybożerców |
|
|
|
 |
kolekcjoner
Mistrz

|
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 18:45
|
|
|
Planujemy zrobienie w drodze ogniska połączone z pieczeniem kiełbasek na patykach ... jak na jednej z poprzednich wycieczek. Więc proszę o zabranie kiełbasek do grillowania. |
 |
|
|
|
 |
LnxTx

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 10:37
|
|
|
Czy wycieczka się odbyła? Chciałem jechać, ale poranna ulewa mnie zatrzymała. |
|
|
|
 |
kolekcjoner
Mistrz

|
Wysłany: Sob 23 Sie, 2008 10:44
|
|
|
Witam wszystkich zawiedzionych - cóż Natura i Przyroda mają swoje prawa. Myślę, że wycieczkę zrealizujemy. Za tydzień nie mogę, ale za dwa tygodnie chyba tak - potwierdzę w poniedziałek albo we wtorek. I mam nadzieję,że aura będzie nam wówczas sprzyjać. |
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |