|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies" |
Heimstätten Krug - Inh. Erich Döring restauracja |
Autor |
Wiadomość |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 10:40 Heimstätten Krug - Inh. Erich Döring restauracja
|
|
|
Restauracja heimstatte (ffe) jedyny napis jaki udało się odczytać. Gdzie to było? |
Ostatnio zmieniony przez StormChaser Sro 11 Lis, 2009 22:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
plonek90

|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 11:20
|
|
|
nie wiem, ale wydaje mi sie ze moze to byc budynek na skrzyzowaniu de'golla i nowowiejskiego (ten ze znaczkiem poczty), tylko zdjęcie wykonane od tyłu, lub ewentualnie jak sie jedzie przez Jagiellońska na wielbark, to gdzieś na końcu jagielońskiej, lub tamte okolice :D
ale to czysta hipoteza :D |
_________________ plonek90
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 12:08
|
|
|
plonek90 napisał/a: | budynek na skrzyzowaniu de'golla i nowowiejskiego | ogladałem ma za duże skosy i nie pasuje front |
|
|
|
 |
vonplauen

|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 14:29
|
|
|
Zakopiańska |
|
|
|
 |
xray1815
fresh MD

|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 16:42
|
|
|
chyba jeszcze Słowackiego przed połączeniem z Jagiellońską w ulicę Zakopiańską |
_________________ XRAY
Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z; x - to praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami.
A. Einstein
 |
|
|
|
 |
StormChaser
Administrator Łowca...

|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 18:16
|
|
|
Pasowałoby w zabudowę kwartału Zakopiańska - Pułaskiego - Pstrowskiego - Sprzymierzonych |
_________________ "Cmentarze można zburzyć, pamięci zniszczyć nie sposób”
 |
|
|
|
 |
malborczyk
|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 19:15
|
|
|
Budynek stał na rogu ulic Winrichstrasse, Alte Reihe i Damaschkestrasse, czyli Pułaskiego, Mieszka I i Sprzymierzonych. Budynek stał wypalony jeszcze po wojnie. widoczny następny budynek stoi do dzisiaj |
|
|
|
 |
StormChaser
Administrator Łowca...

|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 19:33
|
|
|
To chyba myślimy o tym samym miejscu
Przechwytywanie.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 8049 raz(y) 22,64 KB |
|
_________________ "Cmentarze można zburzyć, pamięci zniszczyć nie sposób”
 |
|
|
|
 |
malborczyk
|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 19:45
|
|
|
Tak, to ten plac |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 22:26 restauracja
|
|
|
mnie to nie przekonuje, dowody, zdjęcia, plany zabudowy itp ? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |