|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Wędkarze dbają o brzeg |
Autor |
Wiadomość |
Item
Item

|
Wysłany: Nie 31 Mar, 2019 19:14 Wędkarze dbają o brzeg
|
|
|
Fajna inicjatywa, oby była trwała. Jak dotąd miejscówki wędkarzy kojarzyły mi się ze śmietniskami - mnóstwo pozostałości po jedzeniu, piciu, i inne niespodzianki w które nikt nie chce wdepnąć (zresztą treść tabliczek mówi sama za siebie). Teraz się to zmienia, przynajmniej wzdłuż bulwaru nad Nogatem (w końcu miejsce turystyczne). Faktycznie w punktach wędkowania jest wysprzątane. Jak dla mnie inicjatywa na plus...
cc.jpg Wraz z wiosną przebudzili się idioci |
 |
Plik ściągnięto 6855 raz(y) 118,93 KB |
d.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6855 raz(y) 76,29 KB |
c.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6855 raz(y) 45,05 KB |
b.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6855 raz(y) 68,76 KB |
aa.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6855 raz(y) 89,98 KB |
|
_________________ Im dalej znajduję się od tłumu, tym większy staje się mój świat - Gao Ertai |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |