|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Witam serdecznie |
Autor |
Wiadomość |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 21:35 Witam serdecznie
|
|
|
Witam serdecznie
Mój nick Azaziz - jestem z Malborka i postanowiłem stworzyć pierwsze poważne forum o mieście Malbork i ludziach w nim mieszkających
|
|
|
|
 |
malgos
Znawca Depresję leczę wsią...
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 23:44
|
|
|
Zaś mój nick to malgos - jestem z Kwidzyna i od roku z przyjaciółmi prowadzimy forum kwidzyńskie co nie znaczy że nie będę duchowo wspierać malborskiego |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007 23:46
|
|
|
malgos napisał/a: | forum kwidzyńskie |
to dobre miejsce :) oj dobre |
|
|
|
 |
Adam OK [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 18:57
|
|
|
Hej jestem Adam Z Azą znamy się z innego forum Postaram sie tu często wpadać, choc ja jestem z okolic Wawy, a nie Malborka |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 18:59
|
|
|
Adam OK napisał/a: | Z Azą znamy się z innego forum |
www.przygodowki.pl |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 11:47
|
|
|
Witajcie jestem czasnasen1. Pochodzę ze śląska. Moje wakacyjne plany: Mysia wieża w Kruszwicy, Kwidzyn, Sztum, Malbork i Gdańsk, gdzie zakończę swoją „wycieczkę”. |
|
|
|
 |
Jaśmin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 13:36
|
|
|
Witam serdecznie, jestem z Pomorza Zachodniego i z częścią z was znam się z innego forum. Przywiodła mnie tutaj "osobowość" Azy |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 14 Lut, 2007 18:25
|
|
|
Orchidea napisał/a: | jestem z Pomorza Zachodniego |
a tam grasuję gość z pistoletem i celownikiem optycznym |
|
|
|
 |
edek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 17:13 Witam użytkowników forum - Edek
|
|
|
Jestem mieszkańcem Malborka od 40-stu lat, a internauta od 3 miesiecy i bardzo się cieszę z powstania malborskiego forum. Obiecuję często tu zaglądać. |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 17:33
|
|
|
Witaj Edek |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 18:52
|
|
|
Witaj Edku :) |
|
|
|
 |
luanda
Emerytowany Rycerz Jedi

|
Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 09:34
|
|
|
Witam!
Mam nadzieję, że to miejsce przybierze formę o jakiej marzę...
Nie udało mi się znaleźć do tej pory interesującego i rzeczowego fora o Malborku, więc trzyma kciuki za niniejsze! |
_________________ 總是看美好的一面生活
Więc po śladach cudzej krwi wiedzie wąski ślad na szczyt... |
|
|
|
 |
Hagedorn
Administrator

|
Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 10:11
|
|
|
gruss aus Stuhm! pozdrawiam serdecznie zza miedzy!
|
|
|
|
 |
malgos
Znawca Depresję leczę wsią...
|
Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 11:06
|
|
|
Azaziz - chyba wybaczysz spóźnienie z Koślinką
Staram się to jakoś Ci wynagrodzić w inny sposób
Witaj luanda, witaj Hagedorn i wszyscy których jeszcze nie powitałam (oj, coś zaczynam się tu szarogęsić ) |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 11:54
|
|
|
Witaj Luanda
luanda napisał/a: | Mam nadzieję, że to miejsce przybierze formę o jakiej marzę... |
hmm...postaramy się spełnić Twoje marzenia
Cześć Hagedorn |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 17:59
|
|
|
Cytat: | Azaziz - chyba wybaczysz spóźnienie z Koślinką |
NEIN NEIN - KOŚLINKA musieć być
Witam was serdecznie - niezwykle |
|
|
|
 |
DunkelWald [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 14:05
|
|
|
Witam wszystkich! Zastanawiałem się nad istnieniem sensownego forum Malborka, ale jakoś nie starałem się szukać (lenistwo?). Zauważyłem ten adres w podpisie Azaziza na forum Kwidzyna i tak się tu znalazłem
Z Malborkiem mam wiele świetnych wspomnień: szkoła (ZST TEE), pierwsza kapela, letnie koncerty na "Zamczysku", zamkowe imprezy no i sam zamek, który to wraz z naszym kwidzyńskim, sąsiedzkim w Gniewie, czy w Sztumie stworzył mój prywatny pogląd na "jedyny słuszny" wymiar architektury gotyckiej |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007 17:45
|
|
|
Witaj DunkelWald - no jakoś mnie naszło, po tym marazmie związanym z Malborkiem i brakiem forum tego miasta |
|
|
|
 |
Mytoon
Administrator misiu okrąglisiu

|
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 10:58
|
|
|
I ja was serdecznie witam.
Otwieram sobie dzisiaj rano skrzyneczkę pocztową, a tu takie zdziwienie - na forum zaproszenie.
Kilka słów o sobie.
Latek ponad 31, od urodzenia mieszkaniec Malborka. Lokalny patriota ;) Chyba nigdy się z tego miasta nie wyprowadzę ;)
Zainteresowania.
No właśnie.
Do niedawna historia i jeszcze raz historia z dodatkami w postaci terenowych wypadów ;)
Mam chyba dosyć bogatą wiedzę o terenach Malborka i okolic i jeśli tylko czas pozwoli to się z wami nią podzielę. W moich zbiorach jest sporo skanów map Malborka i okolic, pocztówek, zdjęć itp.
Obecnie sporo czasu zabiera mi prowadzenie forum internetowego i serwera Call of Duty 2. Kto zarządzał forum, gdzie do przeczytania dziennie jest kilkaset postów ten wie ile to jest pracy.
Jednak w miarę możliwości postaram się wrzucić kilka ciekawostek bo widziałem już interesujące mnie tematy ;)
Postaram się też wciągnąć na forum kolegę Falka, wraz z którym badaliśmy nie raz historię Malborka i okolic ;)
Serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 11:00
|
|
|
Witaj serdecznie Mytoon |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 17:44
|
|
|
Witajcie niewitani |
|
|
|
 |
halinka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 19:57
|
|
|
Witam.Jestem gościem na tym forum.Chcę pogratulować dobrej roboty - właśnie w tym roku wybieramy się z mężem do Malborka na parę dni , a Wasze forum pozwoli popatrzeć na to miasto inaczej niż tylko "światło i dżwięk". |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 20:11
|
|
|
Halinka nie odchodź od zamku :-] |
|
|
|
 |
vonplauen

|
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 19:08
|
|
|
No no,parę dni mnie w domu nie było;wracam,a tu sporo nowych użytkowników,pełno postów.Zaczyna się rozkręcać,tylko się cieszyć |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 19:22
|
|
|
vonplauen napisał/a: | Zaczyna się rozkręcać,tylko się cieszyć |
...bo i idea szczytna ! |
|
|
|
 |
Komandosik
|
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 20:07
|
|
|
Witam wszystkich.
Oczywiście mieszkanka Malborka odkąd pamiętam. Interesuje się historią i kulturą żydowską :). Fajne forum :D |
|
|
|
 |
czasnasen1

|
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 20:17
|
|
|
Witaj Komandosik |
|
|
|
 |
Kazik

|
Wysłany: Sro 07 Mar, 2007 12:27
|
|
|
Gdynia melduje się na pokładzie :]
Cieszę się, że powstała kolejna perełka, którą będzie można wpleść w sznur for poświęconych przeszłości i teraźniejszości Regionu. Początki forum zawsze są trudne, ale widząc taką grupę działających tu pasjonatów wiem, ze to forum jest skazane na sukces
Podobnie jak Małgoś mam również swoją forową działeczkę, ale będę tu często zaglądał. Malbork zdobywałem kilkukrotnie, ale nigdy tak naprawdę nie poznałem samego miasta. W najbliższym czasie zamierzam zaliczyć radziecki czołg IS-2, który kryje się tym mieście :) |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 07 Mar, 2007 19:32
|
|
|
Witam Cię serdecznie Kazik - samuraj Jack to moja ukochana postać z kreskówek |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 17:17
|
|
|
Kazik napisał/a: | W najbliższym czasie zamierzam zaliczyć radziecki czołg IS-2, który kryje się tym mieście |
A gdzie jest IS-2 w Malborku?
IS-2-44.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 28589 raz(y) 15,39 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez konto_usunięte Czw 08 Mar, 2007 22:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |