|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Nowe Jankowice |
Autor |
Wiadomość |
Siostra Irena
Administrator

Pomogła: 14 razy
|
Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 12:23 Nowe Jankowice
|
|
|
Pałac w Nowych Jankowicach (stadnina koni) 18.07.08
wjazd.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8691 raz(y) 95,79 KB |
brama.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8691 raz(y) 97,25 KB |
park.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8691 raz(y) 118,16 KB |
staw.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8691 raz(y) 117,98 KB |
park2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 8691 raz(y) 88,15 KB |
|
_________________ Surge Polonia |
|
|
|
 |
metort

|
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 21:35
|
|
|
Witam i mam pytanie o wieżę widoczną na pierwszym zdjęciu obok bramy - czy wiesz może jakie było jej przeznaczenie ? |
_________________ Metort |
|
|
|
 |
Siostra Irena
Administrator

Pomogła: 14 razy
|
Wysłany: Sro 25 Mar, 2009 07:40
|
|
|
metort napisał/a: | czy wiesz może jakie było jej przeznaczenie ? |
Przykro mi, nie mam pojęcia. Obiekt napotkany przypadkowo i czem prędzej sfocony |
_________________ Surge Polonia |
|
|
|
 |
Milek [Usunięty]
|
|
|
|
 |
metort

|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2009 22:30
|
|
|
Dzięki za tak precyzyjne informacje http://www.marienburg.pl/images/smiles/peace.gif, już napisałem maila do Nowych Jankowic, może się odezwą. A jak nie odezwą - to trudno, może w lato uda się tam dojechać, czegoś jeszcze dowiedzieć i coś obfotografować. |
_________________ Metort |
Ostatnio zmieniony przez Hagedorn Pią 27 Mar, 2009 07:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |